mataclinic
Welcome

Mata Clinic & Optometrist telah membantu menyelesaikan lebih daripada 10,000 kes yang dikenali berkaitan dengan keadaan perubatan mata. Mata clinic merupakan satu pusat sehenti untuk mengatasi semua masalah mengenai mata anda, daripada rabun jauh sehinggalah rawatan.
Kami adalah terkenal dengan usaha untuk mencari jalan penyelesaian bagi sebarang kes yang mencabar. Usaha ini telah membawa banyak pengiktirafan kepada kami.
Ia adalah satu kebanggaan bagi kami sekiranya dapat berkhidmat untuk anda.


Ukuran ketajaman optikal yang paling tepat di Kuching

Tak perlu lagi mengembara ke Singapura dan Australia. Alamilah servis bertaraf dunia hanya di tempatan Kuching.

BUAT TEMU JANJI:
Tempah Sekarang

Piawaian

jaminan kualiti kami

Perkhidmatan

semangat untuk kualiti

PEMERIKSAAN MATA

PENGLIHATAN WARNA

KAWALAN RABUN MATA

TERAPI MATA

DISLEKSIA

PENGLIHATAN TERHAD

Tentang Kami

Mata bermaksud Eyes

Apa kami buat

Kami memeriksa mata untuk kedua-dua masalah penglihatan serta masalah kesihatan, dan menjalankan pembetulan optikal dengan menentukan cermin mata dan kanta lekap. Kami juga membekalkan servis penjagaan bagi masalah penglihatan terhad dan terapi penglihatan.

Mata melabur secara berterusan dalam peralatan oftalmik yang menggunakan teknologi paling canggih, di mana ia boleh mengurangkan ketidakselesaan, tidak meninggalkan sebarang kesan sampingan, serta menghasilkan keputusan yang sangat memuaskan.
Kami percaya sesiapa yang datang melawat akan menerima servis bertaraf dunia sama seperti pusat penjagaan mata lain-lain yang terbaik di dunia ini. Oleh sebab kebanyakan teknologi dan kaedah yang kami guna pakai adalah yang terkini, kami telahpun meningkatkan standard kualiti pusat penjagaan mata di Kuching.


Lokasi

Eye specialist centre Kuching

Eye specialist Kuching

Dr tiong eye specialist Kuching

Prescription glasses Kuching

Best place to make glasses Kuching

Myopia control Kuching

Acuvue Kuching

Contact lens kuching

EN